Termeni si conditii

Termenii si conditiile se vor aplica tuturor comenzilor finalizate de catre  S.C. BlueMaze S.R.L prin intermediul site-ului magazin-mixt.shopmania.biz catre Cumparator.


1. Definitii:

Cumparator

Persoana fizica sau  juridica ce plaseaza o Comanda. 


Vanzator  

Societatea comerciala S.C. BlueMaze S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Dristorului, nr. 91-95, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /2443 /2012,CIF: RO29867974, capital social: 200  lei, cont deschis la ING Bank, IBAN: RO46INGB0000999902907852.


Produs

Orice produs din Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.


Comanda

Document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile. Orice comanda este valabila 3 zile lucratoare din momentul plasarii ei pe magazin-mixt.shopmania.biz.

Vanzatorul isi rezerva drepturile de a anula comenzile pentru produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi eronate/derizorii pentru produse(preturi care pot fi apreciate ca fiind eronate/derizorii de de orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).


Contract

Comanda confirmata telefonic ori electronic de Vanzator cu mesaj de "comanda expediata".

Standarde

SC BlueMaze SRL a aderat la standardele trusted.ro.


Garantie legala

SC BlueMaze SRL respecta garantia legala de conformitate.

Societatea SC BlueMaze SRL este obligata sa livreze Cumparatorului produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare. Se considera ca sunt in conformitate cu contractul daca:

-corespund descrierii facute de vanzator si au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat cumparatorului ca model.

Protectia datelor

S.C. BlueMaze S.R.L., administratorul acestui magazin online, este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr.26302/04.10.2012. Prin comenzile pe care le realizaţi consultând oferta magazinului nostru vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele Dvs. personale să fie prelucrate de către S.C. BlueMaze S.R.L

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. BlueMaze S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. sau un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (“Newsletter”).

 

Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda Cumparatorul declara si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a S.C. BlueMaze S.R.L. si da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de catre S.C. BlueMaze S.R.L. catre partenerii sai(procesatori de plati, firme de transport, agentii de marketing si publicitate...), atat in tara cat si in strainatate. Sunteti obligat(a) sa oferiti datele in conditiile in care doriti sa lansati o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul Dvs. face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. BlueMaze S.R.L., Bucuresti, Str. Dristorului 91-95, Bl. C, ap. 1127, sect.3 sau prin email la adresa contact@magazin-mixt.ro

 

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa Dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Puteti intra oricand in contul Dvs. creat pe shopmania.ro pentru a corecta aceste date.

S.C. BlueMaze S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste magazinul.

 Facturare – Plati – Politica de Preturi

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Preturile sunt stabilite pentru fiecare produs in parte si includ TVA (19%).

S.C. BlueMaze S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral pretul produselor, fara vreo notificarea prealabila.

Responsabilitati privind produsele

 

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ,  produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul,  etc.

S.C. BlueMaze S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. BlueMaze S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii/livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumei incasate de S.C. BlueMaze S.R.L. de la clientul respectiv.

S.C. BlueMaze S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele,  calitatea acestora sau orice alte aspecte privind produsele pe care le distribuie prin intermediul site-ului www.shopmania.ro. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. BlueMaze S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor,  urmand ca aceasta sa fie transmisa producatorului produselor spre solutionare.

Dispute, Reclamatii si Litigii

 

Orice litigiu aparut intre S.C. BlueMaze S.R.L. si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din jurisdictia S.C. BlueMaze S.R.L.

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare catre: Macrina Vendlinger, contact@magazin-mixt.ro. Vom raspunde la sesizari in termen de max. 2 zile lucratoare de la data primirii acestora.

Platforma SOL este concepută ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană și funcționează ca un punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online. 

Garantie comerciala

Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.

Factura fiscala primita pe mail tine locul certificatului de garantie.


Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la SC BlueMaze SRL si utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura fiscala. Garantia comerciala nu este afectata de garantia legala de conformitate.


 Pentru constatari la garantie trimiteti un mail la contact@magazin-mixt.ro sau sunati la 0745 155 189 de Luni pana Vineri intre orele 10.30 - 18.30

Outlet

Reducerile din categoria Outlet nu se pot cumula cu alte discounturi sau reduceri.