Transport si retururi

Livrare

Magazin-mixt..shopmania.biz livreaza doar in Romania.

Toate comenzile sunt livrate prin intermediul firmei de curierat DPD . Livrarea se face in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii. Nu se fac livrari in weekend si in zilele de sarbatori legale.

Returul

Cumparatorul are dreptul sa anunte ca renunta la produsul comandat, fara penalitati si fara invocarea unu anume motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. 

Anuntul poate fi facut atat telefonic la nr. 0745155189 cat si on-line la adresa contact@magazin-mixt.ro

Daca ati primit comanda incompleta sau neconforma, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 ore de la primirea comenzii.

S.C. BlueMaze S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere, dar rambursarea poate fi amanata pana cand produsul/produsele sunt trimise la sediul firmei de catre client. Produsele returnate trebuie sa indeplineasca statutul avut la livrare de Cumparator, fara defecte, fara urme de folosire sau uzura. 

Contravaloarea produselor returnate va fi inapoiata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont bancar (IBAN) oferit de acesta. Informatiile necesare pentru efectuarea transferului bancar sunt: numarul de cont (IBAN) deschis la o banca pe teritoriul tarii si titularul acestuia.

Costul transportului al returului este suportat de integral de catre cumparator. 

Adresa la care pot fi trimise produsele returnate este: Str. Dristorului, Nr. 91-95, Bl. E, Et. 11, Ap. 1127, Sector 3, Bucuresti. Tel. 0745155189.

Produsele nu pot fi returnate in cazurile:

*prezinta semne de folosire, uzura, spalare

*accesorii deteriorate ori lipsa acestora

*au fost pierdute ori deteriorate in tranzit

*nu au fost cumparate de pe magazin-mixt.shopmania.biz